Интериор на частна къща в м."Прибой" - Проект на къща Jas Studio

Описание

Интериорния замисъл е за живот на едно ниво – основните помещения и удобства са разположени на първия етаж. Осъществени са връзки с всички части на къщата – галерийното пространство над хола създава пространствено усещане за обем, стъкления под служи като визуална връзка със зимната градина, а големия квадратен прозорец (5,5м x 5,5м) дава връзката с външния свят.

Гостните са разположени на най-горния етаж. Техните покривни тераси гледат към морето и градината. Пространството между спалните дава възможността да се усети галерията над хола и удоволствието от прекрасна панорама.

Приземния етаж е място за почивка и релакс със своя плувен басейн, спа зона и зимна градина. Тук всичко е отворено към градината на юг. Вътре и вън, къщата и градината стават едно цяло. Плъзгащите системи позволяват на обитателите непрекъснато да преоткриват външния свят.

Интериор на частна къща в м.“Прибой“
Моля оценете