Пространството – важен фактор за уюта на всеки дом

Ако следите тенденциите в архитектурата, може би сте забелязали как новото строително не обръща достатъчно внимание на пространството. Красиви сгради с малки апартаменти и привлекателни общи пространства. За съжаление това изобщо не е достатъчно, за да създадете един уютен дом, в които да има място за всичките Ви вещи.

Разбира се, ако се посъветвате с правилния дизайнер, той със сигурност ще успее да открие правилното стил и обзавеждане за жилището Ви. С негова помощ и малкото място, с което разполагате, ще Ви бъде достатъчно, за да се насладите на свободното си време в красива и приветлива обстановка. Но това не би променило факта, че с напредването на времето все повече хората игнорират необходимостта домът им да е просторен.

В практиката често ни се е налагало да убеждаваме клиентите си, че пространството е един от най-важните фактори за създаването на перфектния дом. Със сигурност големият хол с кухня би създал едно красиво място, но лишаването на спалните от пространство не е добро решение. Като архитекти, ние вярваме, че всяка стая в дома е уникална и заслужава да бъде проектирана, така че да има възможност да разгъне потенциала си.

Затова на всеки един от нашите клиенти обръщаме индивидуално внимание и изпълняваме проекта му с грижа за всеки детайл. Не се колебайте да се свържете с нас и да предприемете първата крачка към новия си дом. Нашите консултанти ще отговорят на всичките Ви въпроси и ще създадат проект, които да отговоря на Вашите нужди и потребности.

За контакт: телефон: +359887259485 и е-mail: jackymitova@yahoo.com