Интериорен-дизай-Архитектурно-студио-Варна

 

Ако следите тенденциите в архитектурата, може би сте забелязали как новото строително не обръща достатъчно внимание на пространството. Красиви сгради с малки апартаменти и привлекателни общи пространства. За съжаление това изобщо не е достатъчно, за да създадете един уютен дом, в които да има място за всичките Ви вещи.
Разбира се, ако се посъветвате с правилния дизайнер, той със сигурност ще успее да открие правилното стил и обзавеждане за жилището Ви. С негова помощ и малкото място, с което разполагате, ще Ви бъде достатъчно, за да се насладите на свободното си време в красива и приветлива обстановка. Но това не би променило факта, че с напредването на времето все повече хората игнорират необходимостта домът им да е просторен.

уюта на всеки дом, Пространството  – важен фактор за уюта на всеки дом

В практиката често ни се е налагало да убеждаваме клиентите си, че пространството е един от най-важните фактори за създаването на перфектния дом. Със сигурност големият хол с кухня би създал едно красиво място, но лишаването на спалните от пространство не е добро решение. Като архитекти, ние вярваме, че всяка стая в дома е уникална и заслужава да бъде проектирана, така че да има възможност да разгъне потенциала си.

Затова на всеки един от нашите клиенти обръщаме индивидуално внимание и изпълняваме проекта му с грижа за всеки детайл. Не се колебайте да се свържете с нас и да предприемете първата крачка към новия си дом. Нашите консултанти ще отговорят на всичките Ви въпроси и ще създадат проект, които да отговоря на Вашите нужди и потребности.

За контакт: телефон: +359887259485 и е-mail: jackymitova@yahoo.com

 

5/5 - (4 votes)
  1. 04.01.2023

    Винаги съм харесвала светлите цветове. Те правт жилището още по-просторно. При последната ни консултация с интериорен дизайнер той подчерта същата специфика на светлите цветове. С тях лесно може да се подреди пространството в жилището така, че да е максимално оползотворено, но и да не “натежава”. Благодаря за хубавата статия.

  2. 09.02.2023

    Страхотна статия. Наистина е доста важно с какво място разполагаш за дадената стая и за да се получи това, което си представяш. Защото в повече случаи искаме нещо, но в крайна сметка не се получава така, заради недостатъчн място. И в такива момента е важно да се доверим на професионалисти, за да ни помогнат и да получим задоволителен краен резултат.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.

© 2022 Design & SEO by Optimiziraime.bg