Архитектурно студио Jas

Променят ни пространството, времето и хората

Архитектурата създава простраството, което ние – хората обитаваме във времето, заедно

Погледнете на света по един нов начин и открийте красотата на архитектурата. Споделете мечтите и желанията си с нас и ние ще се погрижим да ги осъществим. Ние не само обичаме работата си, но и вярваме, че всеки заслужава да притежава дома, за които винаги е мечтал. През годините сме успели да спечелим многобройни награди и отличия, което е доказателството за високото качество на работата ни. За нас не е важно само проектирането и съвременния дизайн, а начинът, по който трябва да се подходи към всеки човек и желанието да надминем себе си. Вдъхновяваме се от Вашите идеи и се стремим не само да ги създадем, но и да отговорим на всичките Ви потребности. Защото и тук, също като в джаз музиката, водеща е емоцията и отдадеността на красотата.

0
Членове на екипа
0
Построени обекти
0%
Щастливи клиенти
0
Градове
0+
Изпити чаши кафе с клиенти

Нашата философия

„ … Къщите бяха от обикновен камък, като скалите по зелените склонове, и от стъкло, много стъкло, използвано сякаш като покана към слънцето да придаде завършен вид на постройките, към слънчевата светлина да участва в градежа. Къщите бяха малки, много на брой, далеч една от друга, всяка различна. Но те бяха вариации на една тема, симфония, изпълнявана с вихрено въображение.

Чуваше се смехът на силата, отприщена в тях, препускаща необуздано, устремена към непостижимото си изчерпване.

Ето я музиката, помисли той, обещанието на музиката, за което копнееше, усещането, че е реална и тук, пред очите му, макар и да не може да се види.

Прозвучаха акорди. Той осъзна, че има общ език на мисълта, зрението и слуха – може би езикът на математиката, науката на разума? Зави му се свят. Гледката в долината не можеше да е реална. …”

Айн Ранд „Изворът”

2006
Първи проект на архитектурно студио Jas
Първи проект на архитектурно студио Jas е жилищна сграда в с.Звездица(общ. Варна), където е търсен напълно индивидуален подход и резултатът е мека, органична архитектура – в синхрон с обитателите.
2007
Нови предизвикателства
Оттук вратите на въображението за нас се отвориха и до днес имахме щастието да създадем множество различни, интересни и предизвикателни проекти и сгради.
2013
Непрекъснато се усъвършенстваме
Вярваме в непрекъснатото усъвършенстване, индивидуалния подход и заряда на идеята. Красотата е бъдещето.

sign

088 725 9485

  • Проектите ви са на световно ниво. Страхотна креативност и иновативно мислене!

    Ивайла Петева
  • Тук работят истински професионалисти!

    Цветелина Христова