Тенденции в архитектурата

Нашата страст е архитектурата. И това може да бъде забелязано във всеки един от нашите проекти. Вдъхновяваме се от идеите Ви за перфектния дом и желанието Ви да създадете удобно и уютно пространство за Вас и семейството Ви. Смятаме, че преди да създадеш нещо трябва да откриеш правилния баланс между душевността на клиента, нуждите му и дизайна. И това е нашата задача! Да вземем най-доброто от тенденциите в архитектурата и да ги обединим с Вашите индивидуални желания.

Естествено, тенденциите в архитектурата всяка година ни помагат да се развиваме и да интегрираме в работния си процес нови технологии и проекционни решения. Затова сега накратко ще Ви представим най-актуалните тенденции, които бяха актуални през изминалата 2017 година.

Натурални материали

Този тренд беше актуален най-вече в интериорния дизайн, но намери своето приложение и при проектирането и дизайна на сградите. Вдъхновени от природата, повечето клиенти се насочваха към естествените материали. Особено популярни бяха белите, сивите и дървесните подови облицовки, каменни подове, както мрамора и порцелана. Елементите от естествено дърво пък внасяха по-екзотичен и уютен вид на всяка стая.

Изчистени линии и отворено пространство

Що се отнася до проектирането, през този сезон мина под акцента на ефективността. Това означава, че проектите бяха насочени към проектиране на напълно използваеми помещения. Фокусът бе насочен към по-широките пространства и приказните гледки, носещи наслада за душата. По-малки коридори с по-големи стаи и просторна кухня, даваща свобода на семейството да се съберат и да споделят незабравимите моменти от живота. Дори и клиентите, които държаха на по-традиционните дизайни, се насочиха към отворени концепции за кухнята и трапезарията.

Очакваме с нетърпение скоро да Ви споделим и тенденциите в архитектурата за предстоящия сезон. Потърсете ни сега и нека заедно да променим жилището и бъдещето Ви!