интериорния-дизайн-през-2021-година

 

Измина една дълга година, която промени начина ни на живот. Интериорният дизайн и красотата на дома ни останаха на заден план и не можахме да осъществим плановете си. Но новата година започва убеждаващо.

От нарастващото използване на устойчиви материали до елегантните елементи, които придават индивидуалност на всяко помещение.

Звучи интересно, нали?

Останете с нас до края на статията, защото днес ще Ви споделим тенденциите, които много скоро ще завладеят и нашите домове.

Рустик стилът тази година е под светлината на прожекторите. Той привлича погледа на всеки, който обича домашният уют да е съчетан с модерен външен вид. Тук не се залага на съвършенството, а на уникалните форми на дървото. Често се използва рециклирано или преработено дърво.

 

интериорен дизайн варна

Подходящ е за домове, които вече имат интересни акценти като открити греди и облицовани стени. Но също така може да бъде пресъздаден с правилния баланс между нови и стари мебели.

Тази година сред актуалните цветове в интериорния дизайн наред с класическото бяло се нарежда и комбинацията от жълто и бледо сиво. Толкова независими, но идеално съчетани помежду си. Те изразяват послание за сила и надежда, не само в интериорния дизайн, но и между членовете на семейството.

След актуалните трендове се нарежда и винтидж стила. Защото носи в себе си носталгията от миналото, но и любовта към изящното изкуство и красивите детайли.

Връзката с природата и морето се завръща сред актуалните тенденции. Тропически листа и цветя, морски картини и акценти. Допълнени от пастелени палитри и разнообразни пейзажи. Всички те целят да ни доближат до природата и да ни пренесат извън границите на дома ни. Там, където можем да си починем от забързаното ежедневие.

Това са само част от актуалните тенденции в интериорни дизайн. Следете нашия сайт, защото скоро ще продължим темата.

5/5 - (1 vote)
  1. 10.01.2023

    Благодаря ви за интересната и информативна статия! Всичко е много добре представено и с изключителна яснота. Винтидж стила винаги ще си остане на мода със страхотната си автентичност.

  2. 12.01.2023

    Винаги чета с интерес вашите статии. Аз се интересувам от интериорен дизайн и следя наовите тенденции, определено и този път сатията ви ми беше много полезна и интересна. Точно навреме тъкмо мислех да обновя интериора на дома си.

  3. 20.01.2023

    Много полезна статия! Аз лично много се интересувам от интериорен дизайн и винаги чета вашите статии с интерес. Много се радвам, че ще са актуални любимите ми цветове и то в комбинация. Винтидж стила също е много очарователен и романтичен.

Остави коментар:

*

Имейлът Ви няма да бъде публикуван.

© 2022 Design & SEO by Optimiziraime.bg